Etiketter

tirsdag 1. november 2011

Lilleba- pur hverdagsglede



Lilleba er et nytt merke hos oss. Det er tydelig et norsk design, der man ser at detaljene på plaggene har nordiske mønstre og skrift med norske dikt og vers på. Designerne Silje Sivertsen og Nina Eikerol gir også et nydelig og moderne uttrykk på produktene.


Miljøet er viktig for designerne. Lilleba sine klær består av bambusfiber, soyafiber og bomull. Bambus er økologisk dyrket og er den planten som vokser fortest i verden. Soyafiber er et ganske så nytt tekstilfiber lagd av soyabønner. Soyaplanten vokser som oftest i jord uten sprøytemidler og er økologisk. Plaggene produseres under gode forhold i Sør-Korea, som er et land med sterke fagforeninger og høye lønninger.

Nattøyet er varmeregulerende, suger fukt og holder huden tørr. Designerne legger også vekt på komfort, så det er ingen stikkende sømmer og etiketter. Og jeg kan kan love deg at dette er verdens mykeste nattøy jeg har vært borti. Blandingen av bambus og bomull føles som lett kasjmir på en måte. Klærne er skånsom for sensitiv hud og er PH-nøytral. 

Velkommen til oss og sjekk ut det flotte utvalget av dame- og barnetøy. Du kan også handle på Miinto.no.





 
 "Elle melle deg fortelle"













Kilde: lilleba.no

.

Vaskehendvisning fra Lilleba:
Bambus må vaskes skånsomt for å beholde de gode egenskapene:
Lilleba-klær vakses på 40 grader med vaskemidler beregnet på ull og silke. Eks. sonett, som er et godt miljøalternativ. Bruk ikke skyllemiddel. Flekker fjernes effektivt med Sonett flekkfjerner. Klærne må ikke tørketromles. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar