Etiketter

torsdag 10. november 2011

Peace, love and harmony

Kjære bloggleser.

Grunnet stor varelevering igår ble det smått med bloggoppdatering. Vi fikk masse lekkert fra HouseDoctor - både litt juleting og hverdagslige varer.


Kjempesøte bokser man kan fylle med hjemmelagde kaker og gi som gave? Eller brukes som oppbevaringsboks? Kr. 99,-, kr. 119,- og kr. 129,-.






Søte stjerneknotter i keramikk. Grønn, hvit, blå og rosa. Kr. 69,- pr stk. Skålen de ligger opp i er også fra HouseDoctor og er fine oppbevaringsskåler. Ha drops, smykker eller hva du vil opp i dem :) Kr. 99,- pr stk.
Ref. overskriften på blogginnlegget. Dette er teksten på denne serien av krus og skåler fra HouseDoctor.

Ugler. Litt vanskelig å se, men om man ser nøye på bildet ser man at ikke hele teksten er å se på siden av kruset. Deler av den er på utsiden og resten fortsetter på innsiden av kruset. Morsom detalj :D

Hjerter

Fugl

...og en a.


Er de ikke søte? Koppen har thermo-effekt. Det vil si at det er et luftlag mellom innsiden og utsiden av koppen slik at kruset ikke blir glovarmt å holde rundt. Krus kr. 89,-, skål kr. 129,-.



Velkommen :)

PS. Dette er bare et knippe av hva vi mottok! Kom innom og se resten, da vel?

2 kommentarer:

  1. Hei,
    Har bare lyst å gi tilbakemelding på "Steam Cream". Var så heldig å få en boks i gave og fikk vite at den var kjøpt på Detaljer, Sagene.
    For en fantastisk krem som forøvrig kan benyttes fra topp til tå. Utrolig praktisk spesielt på reise.
    Jeg er en godt voksen dame og har i årevis brukt diverse eksklusive, rådyre hudpleieprodukter, men nå har jeg funnet min nye favoritt. Tusen takk - kommer tilbake når boksen er tom. Takknemmelig hilsen fra fornøyd og fremtidig fast kunde :-D

    SvarSlett
  2. Hei.
    Det var en hyggelig tilbakemelding. Du er hjertelig velkommen til oss når du trenger en ny boks - ellers også! :)
    Klem Charlotte, Detaljer Sagene

    SvarSlett