Etiketter

mandag 31. oktober 2011

Inspiration by Laa

Kjære alle sammen!
For alle dere som ikke har hørt om Inspiration by Laa er det bare å spisse ørene. Dette er et norsk merke som lager kvinne klær og tilbehør av ypperste kvalitet. Jeg bare ELSKER dette merket, noe jeg ikke er alene om. Det er fest i butikken hver gang det kommer nyheter herfra :D


Gullkjole, kr. 1499,-, verdens fineste cardigan, kr. 999,-, liten rund skinnveske(følger også med lang rem), kr. 599,-.
Stor skinnveske! Må sees. Følger med lang rem slik at man kan ha den skrått over. Kr. 1699,-.


Stor rund skinnveske, kr. 1399,-. Bluse med hjertemønster fra Cream, kr 479,-.


Dressjakke med utrolig fint snitt! Den sitter som støpt på kroppen og den har lekre detaljer. Ermene er 3/4 lange, stoffet har stretch - noe som er utrolig behagelig -, lekre detaljer som sløyfen bak, detaljer på ermene og lommene, samt noe stoffet inni jakken er av blonder. Kr. 1299,-.

Strikket vest med metalldetaljer. Denne gode vesten har både god lengde og passform. Kr. 899,-. Bluse fra Ti-Mo(favoritt!).


Jeg minner om at butikkene på Grønland og Lambertseter også har dette merket og at vi har litt forskjellig varebeholdning, så stikk innom dem for å sjekke deres nyheter også! Vi tar ikke inn så mange av hver størrelse slik som noen av de andre merkene, rett og slett for å gjøre litt stas på merket :) Så kom til oss og sikre deg disse go'bitene.


Du er velkommen inn til oss :)

2 kommentarer:

  1. Var innom butikken deres i forrige uke og dere har så utrolig mye fint. Glemte dessverre å sjekke åpningstidene deres og finner dem ikke noe sted. Så lurer derfor på når dere har åpent?

    SvarSlett
  2. Hei!

    På Grønland og Lambertseter har vi åpent fra 10-20 på hverdager og fra 10-18 på lørdager.

    På Sagene har vi åpent fra 10-17:30 på hverdager og fra 10-16 på lørdager.

    Velkommen til oss.

    SvarSlett