Etiketter

onsdag 25. april 2012

Våre favorittsmykker

Hei til alle blogglesere!

Denne onsdagen har vi på Grønland plukket frem noen smykker som vi mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet her på bloggen.


Dette lekre halssmykket er i flere lag, og kommer fra Lisbeth Dahl. Stort pluss for mange fine farger! Veldig lekkert sammen med en helt enkel singlet, gjerne i en farge som går igjen i en av fargene på smykket. På Grønland har vi stylet den opp med vår flotte grønne kjole fra Soaked in Luxury, så her er variasjonsmulighetene mange. Prisen er 349,-.


Disse øredobbene fra KHI må uten tvil være de kuleste i byen! Minst! Skal absolutt ikke legge skjul på at undertegnede er særdeles overbegeistret for hodeskaller altså.. Enda kulere er det at de finnes i en rekke ulike farger. Dessuten er de jo ikke så dyre heller, 129,- per par.


Sistnevnte er en favoritt hos oss - et vanvittig fint slangearmbånd fra Hultquist. Ikke bare er disse danskene flinke til å lage smykker, men de ser også det essensielle i å anvende materialer med kvalitet. Alle deres smykker har en metallbase (nikkelfritt, så klart) som deretter får et lag hver med kobber og palladium for kvalitetens skyld. Deretter blir alle smykkene enten gull- eller sølvbelagt. Øynene til denne slangen er dessuten Swaroski-krystaller. Her snakker vi kvalitet altså! Prisen ligger på 399,-, noe vi synes er en ganske rimelig pris, særlig med tanke på kvaliteten du får med på kjøpet!

Til slutt vil vi bare minne om at vi fortsatt har et salgsbord på Grønland med masse flotte smykker til en brøkdel av ordinærpris. Definitivt verdt å sjekke ut!

Vi sees på basar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar