Etiketter

torsdag 26. april 2012

O'hoi there, Miss Sailor

Kjære bloggleser!
Dagens innlegg er rimelig maritimt, noe som symboliserer sommer og varme! Det er enda noen uker/måneder frem til vi kan fornemme sommeren for fullt, men det er lov å forberede seg og drømme seg frem til disse ukene. (På forhånd, beklager dårlig bildekvalitet!)
Verdens søteste topp med prikker og sløyfe. Det jeg liker veldig godt med toppen er at det er en liten arm på den. Den er i lett og ledig stoff. Kr. 499,-.
Vi har også fått inn denne flotte(!) kjolen. Den har allerede fått fast plass i skapet mitt. En løs og ledig kjole, samtidig som den er nett. Beltet i livet understreker hvor nett kjolen er. Den har samme sløyfe som toppen på bildet over. Kr. 599,-.Se bildet under for å se detaljbilde av sløyfen.
 Søt sløyfe over bysten!
Grunnet vinterbleke bein viser jeg frem prikkeshortsen med strømpebukser på. ;) Den er løs i stoffet som de andre plaggene over. Den har lommer, sitter rett over hoftebeinene og når til midt på låret ca (velger man å gå ned en størrelse sitter den høyere på livet, blir litt kortere og blir litt strammere. Veldig kult det også!). Jeg skal bruke min shorts med høyhælte sandaler, en ensfarget topp og smykker fra Hultquist eller KHI. Kr. 499,-.
 Denne toppen er i det mykeste stoffet og er vid i modellen. Den er 3/4 på armen og akkurat passe vid i utringningen. Kr. 399,-. På bildet ser du også den røde skinnvesken vi har tatt inn.
Vi har også tatt inn den lille pengepungen, også i skinn. Er de ikke kule?
Pengepung, kr. 249,-
Veske, kr. 399,-
Håper du er like begeistret og inspirert til å ta imot sommeren med åpne armer som vi er! :D Alle disse varene er i alle våre tre butikker.
NB; denne lekre grønne saken er tilbake i butikk! HURRA!

Velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar