Etiketter

onsdag 18. april 2012

Noen varme tanker

Kjære bloggleser!
Når jeg ser ut av butikkvinduet idag ser jeg mennesker med gummistøvler, regnjakker og paraplyer som hutrer seg bortover gatene i full fart for å komme inn i varmen dit de skal. Det er lite som minner om den andre av årets vårmåneder, så jeg tenkte å skrive et innlegg om noe som kan skape varme tanker og tips til hvordan man kan og bør kose seg når det blåser og regner utenfor.
 Det å tenne lys er både koselig og varmegivende. Dette lyset dufter i tillegg himmelsk! Det er en av favorittduftene mine fra Durance. Når man lager god stemning rundt seg så føler man seg bra og glemmer litt av den grå verden utenfor :) Kr. 169,- pr lys fra Durance.
 For å få varmen i seg når man kommer fra kulden utenfor kan man ta seg et godt bad eller en god dusj. Bruker man såpene fra Nesti Dante vil man oppleve at man får god og myk hud som dufter helt fantastisk i lang tid etterpå. Vi har såpene i flere nydelige dufter, avbildet på bildet ovenfor ser du såpene med lavendelduft. Håndsåpe på pumpeflaske, kr. 99,-. Dusjsåpe, kr. 89,-.
 Disse skjerfene fra Kristine Vikse er store og gode - og ikke minst kjempelekre - å ha i kulden. De beskytter halsen din mot den sure vinden som kan forårsake forkjølelse og det som verre er. At materialet er en blanding av 50% silke og 50% ull gjør at skjerfet kjennes godt mot huden og ikke klør(det kan bekreftes av undertegnede som lett klør av ullprodukter). Skaff deg et selv eller gi det til en god venn du vil beskytte mot kulden! Kr. 649,-.

Vi sees - kle deg godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar