Etiketter

torsdag 19. april 2012

Fargerikt interiør

Kjære bloggleser!

Ingenting er vel mer innbydende enn innslag av farger i interiøret, noe butikkene våres tydelig bærer preg av. På Grønland har vi plukket frem noen fargeglade favoritter, og vi håper dette innlegget kan bidra til å inspirere deg som leser!

Disse lysestakene i flotte farger er fra Nordal (samme merke som skinnstolen som tidligere nevnt), og kan da ikke finnes kjedelige! De korte koster 189,- og de høye 239,-. Er de ikke superfine?

Kjøkkenet er - i hvert fall hjemme hos undertegnede - familiens samlingspunkt, så hvorfor ikke gi interiøret her en ekstra oppmerksomhet? Lisbeth Dahl sine flotte mønstrede kjøleskapsmagneter frisker nok opp enhver kjøleskapsdør! Prisen er 59,- per pakke.


Fra samme merke har vi også denne supersøte pengepungen med Buddhaprint i fine farger. Denne får også fint plass til annet en nøkler og lignende, og koster ikke mer enn 69,-! Superfin venninnegave synes nå vi!


Som vanlig har vi også et rikt utvalg av lys i flotte farger. Disse på bildet er duftlys fra Sia (79,-), og finnes i en rekke herlige dufter. Du får nesten bare komme innom og dufte deg gjennom alle sammen. :)

Vi sees!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar