Etiketter

torsdag 27. oktober 2011

Snart er det Halloween!

Ja, til helgen er det Halloween! Har du planlagt kostyme og gått til innkjøp av skummelt gresskar? Det morsomste er å kjøpe inn ekte gresskap ta ut innmaten og kutte ut ansiktet selv. Da kan man også lage noe godt av innmaten.

Hva med en oransje Mummikopp for Halloween(kr. 239,-)? Eller en morsom Mummicoaster(vi har også andre morsomme motiver) kr 49,-. Armbånd med oransje dødningshode fra KHI, kr 199,-.


Refleks må man ha i høstmørket og disse har et visst Halloweenpreg over seg, eller hva? Kr 35,-. Oransje håndsåpe og dusjsåpe fra Nesti Dante, kr. 99,- og kr 89,-. Knotter med oransje prikk fra Anne Black, store kr. 99,- og små kr 89,-.

Husk at Halloween/Allehelgensdag opprinnelig er for å minnes våre kjære som ikke lenger er med oss. Sett derfor et lys på deres grav. Vi har det som er på bildet med englemotiv og som har ca 100 timer brennetid, kr 49,-. Såpestykker fra Nesti Dante, kr. 59,-, Slikkepott fra Rice(tåler både varme, kulde og oppvaskmaskin), kr 59,-.


Jeg har forresten denne sangen på hjernen! Ikke den verste sangen å nynne på heldigvis(kanskje ikke så morsomt for de som er innom butikken?;))


Ikke glem helgetilbudet vårt - se blogginnlegget under.


Vi sees, velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar