Etiketter

mandag 7. mai 2012

Tilbehøret som er prikken over i'en

Hei bloggleser!
Er du sulten? Du blir det i alle fall garantert nå.
Vi har tatt inn det beste saltet fra kokken Nicolas Vahe for HouseDoctor. Saltet inneholder parmesan og basilikum og er perfekt å ha til pastaretter og på pizza. Jeg syns også det smaker fortreffelig på salat - gjerne med et kaldt glass hvitvin ved siden av i vårsolen. ;)
Nydelig salt fra HouseDoctor, kr. 119,-
 Nydelig salat hvor saltet kommet til sin rett:
Fullkornspasta
1 kyllingsfilet
Bacon
5-6 cherrytomater
1-2 ss pesto
Parmesan
Noen blader basilikum

Slik gjør du:
Kok pasta. Sprøstek baconet (kutt gjerne opp i små biter først). Kutt kyllingfilet i biter og stek. Når pastaen er ferdigkokt blander du i pesto. Kutt tomatene i to og ha de, bacon og kyllingen oppi pastaen. Rør godt og legg på asjett. Riv parmesan over, samt basilikumbladene. Til sist kverner du saltet over hele. NAM-NAM!
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar