Etiketter

onsdag 30. mai 2012

by Laa: Favoritt



Se så fine! Disse søte små mobilveskene fra Inspiration by Laa har ankommet Grønland, og finnes i disse fire fargene som avbildet: mørkebrun, lysebrun, korall og sennepsgul. Mine favoritter er de to sistnevnte, er jo bare fint med litt farger om sommeren. Veskene er like fine både til hverdag og fest, og er dessuten i ekte skinn!


Bildet til venstre er tatt fra baksiden av vesken hvor det finnes en liten praktisk lomme. Her har du, for eksempel, fin plass til småmynter eller en lipgloss. Bildet til høyre er tatt for å illustrere at dersom man synes snoren er for lang, så er det mulig å knyte kjettingen lett sammen og pakke den inn i selve vesken. Da kan man også bruke den enkelt rundt halsen, slik som jeg foretrekker det:


Bildet er kanskje ikke så tydelig, men jeg har stylet vesken sammen med mørke slim-fit jeans, en enkel singlet og en tynn lyseblå "skjortevest" over. Et typisk hverdagsantrekk altså, men som blir så mye mer spennende med denne korallfargede vesken. Mens mitt antrekk er litt mer casual, er utstillingsdukkene våres kledd i kjoler, noe som illustrerer poenget om at veskene er fine til enhver anledning:


Veskene selges kun hos Detaljer Grønland, koster 399,- og finnes i begrenset opplag. Kom innom og ta en titt!

:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar