Etiketter

tirsdag 15. mai 2012

2 dager igjen

Hei bloggleseren!
Ja, nå er det to dager igjen til Nasjonaldagen og jeg merker jeg nesten kunne ønske dagen var idag når det er sol. Om du har sett værmeldingen vet du allerede at det er spådd regn hele dagen på torsdag. Jeg vil derfor minne deg om at vi har de aller fineste paraplyene i byen. De fine og feminine paraplyene fra Lisbeth Dahl.
Fint lite dikt som henger på prislappen på paraplyene.
 Trist værmelding!
 Stor paraply med superfin blonde rundt kanten. Den er så mye finere i virkeligheten enn på bildet. Finnes også i hvit - NB til alle sommerbruder! Kjekt å helgardere seg mot regn (selvom litt regn i sløret til bruden betyr lykke ;) ). Det er det hyggelig å ha en pen paraply om man trenger en.
 Stor kinainspirert paraply med blomstermønster. Fin å ha som liten solparasoll til sommeren også.
 Sammenleggbar paraply med lille glitterprikker og lilla blonde rundt kantene. Fresher virkelig opp en tung regnværsdag med de fine fargene :)
 Sammenleggbar paraply med rosa glittermønster og sydde stoffblonder rundt kantene. Glitteret sitter som støpt på stoffet!  
 Sammenleggbar paraply med blonde rundt kanten. NB til alle sommerbruder nok en gang! Har begrenset antall igjen. Finnes også i sort.
Husk paraply til 17.mai - man er mye ute og det er best å holde finstasen tørr og fin om regnet høljer ned!
Ha en fin dag og nyt finværet så lenge det holder :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar