Etiketter

torsdag 14. mars 2013

Påsken del #1

Mange har problemer med å komme i rett stemning når høytider nærmer seg. Nå nærmer påsken seg, og som alle andre høytider så kommer den like plutselig som den er over. Derfor tenkte vi hos Detaljer Sagene at vi skulle sørge for at alle kan forberede seg skikkelig til årets påskekos!

En måte å skape en god påskefølelse på, er å lage spesielle tradisjoner med familien som kan gjennomføres hvert år. På denne måten skaper man visse forventninger til høytiden, og man vil glede seg til tradisjonene. Du kan gjemme påskeegg og få barna til å lete etter dem, samle familien rundt påskekrimmen og dele påskegodt, kanskje reise til et spesielt sted som for eksempel hytta på fjellet, eller til besteforeldre. Det er også lov til å markere litt ekstra at det er påske ved å pynte huset med fine egg og gule detaljer. 

Her kommer litt inspirasjon som kan gi deg en ekstra fin påske med skikkelig påskefølelse i år:







Vi har fått inn masse fint til påske her på Sagene! Alt fra gul muffinstopping og gule lys til håndmalte påskeegg omringer oss her i butikken - og påskefølelsen har absolutt sneket seg inn hos meg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar