Etiketter

torsdag 7. mars 2013

Endelig Lilleba!

Endelig har Lillebas nye kolleksjon ankommet Detaljer Lambertseter. Vi har gledet oss masse, og med god grunn!



Lilleba er verdens mykeste natt- og undertøy av 60% rayon av bambus og 40% bomull. Jentene bak Lilleba er veldig nøye på at tøyet deres skal være naturlig, god mot sensitiv hud og funksjonelle. Derfor er det ingen stikkende sømmer eller etiketter, alle klærne er uten formaldehyd, dimetylfumarat og andre tungmetaller, klærne overholder kravene for tekstiler i henhold til Svanemerket når det gjelder azofargestoffer, det er ingen farge på innsiden av klærne, og tøyet er PH-nøytralt. I tillegg suger tøyet fukt og holder derfor huden tørr, og det er UV-beskyttelse faktor 15.




Lilleba er et norsk merke, som blir designet i Stavanger. Klærne blir produsert i Sør-Korea, hvor arbeiderene både har fagforeninger og høye lønninger - altså er det ingen barn eller underbetalte arbeidere som lager lilleba-klær.



Som om ikke alt over er godt nok, så er klærne i tillegg designet slik at barnet fint kan vokse i dem. Det er nemlig knapper som gjør at blant annet bodyer kan forlenges. I tillegg er kantene rundt anklene på buksedressene doble, slik at de kan brukes som sokker (sparkebukser) før buksedressen passer i lengden.

Denne gangen fikk vi inn fem forskjellige "temaer":



 

Smugtitt på kolleksjonen:

 Så masse fint!

 Luer med rim på baksiden

 Siklesmekker

Sengetøy


Og vet du hva? 
Vi har lilleba til voksne og!



Pass på å vask Lilleba vrengt og med vaskemiddel beregnet på ull 
eller silke for å bevare den gode kvaliteten. 
Prisene ligger på fra 149,- til 1200,-. 

2 kommentarer:

  1. Hei! Har dere fått inn de nye Lilleba-klærne på Sagene også?:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei!

      Nei, dessverre. Kun på Lambertseter :)

      Slett