Etiketter

onsdag 6. mars 2013

A propos vår

Når vi allikevel er inne på vår-savnet så tenkte jeg jeg skulle viser dere de fantastiske vårnyhetene vi fikk inn på Detaljer Lambertseter i går. Nyhetene er fra Twist & Tango, og representerer tre litt ulike stiler:


Vi fikk inn fire forskjellige styles, tre bluser og et skjørt.



De to øverste blusene er i viskose og koster 699,- , mens den nederste blusen er i 100% silke og koster 999,-. Skjørtet er i viskose og elastane til 699,-. 

Den blomstrete blusen passer virkelig godt til farger! Du kan mixe og matche utrolig mange forskjellige farger til denne blusen. Har du lyst til å spre vårglede, tror jeg nok du klarer det i denne.

Fin til beige- og gråtoner, samt orange

Passer godt til sort og rosa

Som du ser inneholder mønsteret mange farger som gir varierte valgmuligheter til tilbehør.


Den batikk-aktige blusen passer deg som ikke er komfortabel i sprakende klær, og er et veldig godt tilskudd til et ellers enkelt antrekk. Dersom du ikke er så glad i knæsje farger, men holder deg til enkle snitt og farger er det ikke for vågalt å bruke denne blusen inni en blazer eller skinnjakke. 

 

Tilføy blusen til et ellers enkelt antrekk for å sprite opp litt

Silkeblusen er på samme måte som batikkblusen veldig grei hvis du vil sprite opp antrekket. På samme tid er den utrolig kul til skjørt, shorts og jeans. Virkelig et helårsplagg! Bruk den inni en blazer istedenfor masse smykker, eller til et skjørt slik som her for en mer bohemsk stil.

Blusen passer også godt inni en sort blazer, til jeans i alleblåfarger, og også til knæsje farger som rosa og turkis!


Kom innom for en titt da vel! 

PS: vi fikk nettopp inn nye Lilleba klær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar