Etiketter

tirsdag 17. september 2013

Velvære og selvpleie i høstmørket

 
 
 
 

 

Hjemmespa i høstmørket

gi huden en frisk og klar glød

 
Vi har gleden av å være en av de første forhandlerne i Norge som har tatt inn velværeproduktet Stenders, de har som konsept å skape noe helt nytt og virkningsfullt for å gi  unik pleie til huden. Stenders høster inn råvarene sine fra nordiske blomster og planter, som har en intens og vital effekt. Varesortimentet tilbyr alt fra ansiktspleie, rensing, peeling, kroppspleie, hårpleie, bad, aromaterapi, sauna og tilbehør.
 .
Å ha en pen og glødende hud, kan gi ekstra energi og glede i hverdagen. Høst og vinter hud kan bli blek og gusten, men blir rask mye friskere ut hvis man bruker litt tid med gode produkter. Det aller mest grunnleggende er å vaske ansiktet morgen og kveld med rens. Avslutt med god krem for fuktighet og næring, øyekrem får øynene til å skinne, redusere hevelser og glatter ut rynker. Peele gjerne huden 1-2 ganger i uken for å holde huden ung og stram. Disse produktene blir brukt i spa-avdelinger og føles akkurat slik ut når man kjenner lukten og kvaliteten. 
 
 
 
Kombiner Stenders kosmetikkprodukter med AU MAISON lekre toalettmapper i voks *gavetips*


 
 
                                       

                                       

Alle produktene er laget av helt naturlig og rene ingredienser. Såpene er håndlagede og kommer i mange forskjellige dufter og farger. Alle seriene er tilpasset enhver hudtype, og ettersom de er basert på så naturlige råvarer, føles duften og innholdet veldig rent og delikat ut. 
 
 

 

Hårpleieproduktene er skånsomme, rensende og gir håret næring og pleie. Det er ingen tilsetningsstoffer, og inneholder ECOCERT-ingrediensen, pracaxi-olje, som skånsomt tar vare på håret ditt samt revitaliserer og gir glans. 
Kommer til alle hårtyper, til og med en egen spesiallaget shampoo for menn. Pris; 139 for både shampoo og balsam.
 
 

Hudpleie serien inneholder hyaluronsyre og Ederline S, som er en ekstrakt utvunnet fra eplekjernen. De er begge kjent som svært virkningsfulle naturlige komponenter. De organiske kremene og rensene er alt bygget på en oase av planter og blomster som gir masse fuktighet og friskhet.
 
 


Opplev gylden glød, gull-serien er luksus-produktene med 24 karat gull som trenger ned i de dypeste porene i huden. Ekstrakt fra solmodne granatepler inneholder antioksidanter som effektivt fornyer huden din.
 
Sier bare 100% Shea butter (Negler, lepper og tørr hud)
 
Om det er noe vi ikke har i butikken, kan vi bestille opp ønsker. 
Velkommen inn i vår lille kjære butikk på Sagene! 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar