Etiketter

onsdag 18. september 2013

Nye barneleker og annet snacks

 
 

BARNELYKKE

Vi har endelig fått inn masse fint til baby/barn fra lykkeland. Blant annet den berømte leken Sophie la Girafe, samt andre merker som ahGooBaby, Bunnies by the Bay, Hevea, Pura, Deglingos, Trousselier, Blooming bath og Snoozebaby.
 
 
Sophie er meget omtalt barneleke som passer ypperlig for småbarn med såre gummer. Historien begynner i Frankrike i 1961 og har siden den gang blitt gitt i gave til millioner av barn verden over. Denne 18 cm høye frøkenen er full av oppdagelser og aktiviteter som vekker barnas sanser; SYN- de mørke flekkene på kroppen og øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet. HØRSEL- Når barnet klemmer Sophie avgir hun morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og hjelper med forståelse av handling og effekt. SMAK- Sophie er meget fleksibel og myk som gjør at babyen kan tygge og roe ned såre gommer. Hun er malt med matmaling og består av naturgummi. FØLE- Hun er så myk å ta på og har en perfekt passform for små barnehender. Sophie er lett, og hennes lange hals og ben gjøre det enkelt å få tak i henne. LUKT- Hun lukter søt naturgummi fra Hevea-treet som barnet vil elske.
 
 

 Store og fluffy harepuser med meget myk konsistens
 

 
Er barnet Under Cover? Trengs det kos eller trøst? Kryp under Under Cover og glem alt rundt der. Den er herlig i barnevognen, bilsetet eller sofaen. 75*75 cm av herlig, bløt velour med labels. Teppe og leketøy, alt i ett. Gutte-og jenteteppe!
 
 



 
Deglingos bjørnen Gromos er til tider litt gretten, men på tross av dårlig humør, er han en ganske ufarlig bjørn som det er lett å bli glad i. Gromos passer for barn og voksne i alle aldre. 
 
 


 
 Smukker fra Hevea er laget av 100% naturgummi og har en rund form og små luft hull. Smukken er helstøpt, som gjør den meget hygienisk.   


Ultramyke harepuser som søker ny bestevenn! 

Disse søtnosene er både kosedyr og dukke på en gang. Dyrene har hver sin egen personlighet og passer godt til både gutt og jente. Alle detaljer er håndsydd, til den minste detalj. Dukkene har granulat i baken for ekstra tyngde og for å kunne sitte oppreist uten støtte. Dukken passer for barn og voksne i alle aldre.

LITT ANNET SNACKS..
Flere angora-luer i masse farger fra Svea
 


               Ullteppe fra AU MAISON med keep calm and carry on skrift på, samt ullputer som hører til dette deilige teppe 

 
 Stilrene Lammeull skjerf som er laget av fineste kvalitet fra den verdensberømte Johnstons og Elgin. Finnes i mange forskjellige farger, både ensfargede og med mønster.
 

 Angora og lammeulls votter som passer perfekt til skjerfene
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar