Etiketter

fredag 12. april 2013

Skjellamper og lotuslykter

Endelig har skjellamper og lotuslykter ankommet Detaljer! Vi har gledet oss masse til å drømme oss bort i vakre farger og skjell-klirring. Du får tak i lotuslykter i to forskjellige størrelser hos både Detaljer Lambertseter og Detaljer Sagene. Skjellampene kan du enten få på Detaljer Sagene eller ved å sende en mail til oss med bestilling! 

Skjellampene får du med 3, 4 eller 5 ringer og koster fra 799 - 1799 Bildet lånt fra villavonkrogh.com.
Den kan fint henge alene, men er utrolig fin å ha sammen med flere. I tillegg er det utallige muligheter med skjellampen. Du kan henge den i hjørnet, over bordet, over sengen, kun bruke den som pynt - uten lys, og du kan tilpasse den til utrolig mange forskjellige stiler. Tidligere skrev jeg et innlegg om skjellampen der jeg viste hvordan den kunne brukes med 4 forskjellige stiler - les innlegget HER.



Lotuslyktene er utrolig fine å ha både ute og inne. Vi har tatt inn lykter i mange forskjellige farger, og flere nyanser av de samme fargene, slik at det skal være eksta lett og pent og blande farger. Ha dem på stuebordet, i vinduskarmen, på badet (med duftlys), på verandaen eller terassen. Skap en ordentlig behagelig atmosfære og ha en hjemmespa-opplevelse! Lotuslykter 59,- og 69,-.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar