Etiketter

tirsdag 2. april 2013

Minisko!


Ok, kanskje ikke mini, men veldig små! Vi har akkurat fått inn nybegynnersko fra En Fant. Utrolig søte sko i ordentlig skinn og i tre forskjellige farger. Skoene er for gutter og jenter fra 3 mnd til 2 år. 

En Fant ønsker å produsere sko i god kvalitet til rimelige priser. Det er et dansk merke som blander dansk designfilosofi med inspirasjon hentet fra hele verden. Resultatet er en fin og morsom barnesko med god kvalitet - til en rimelig pris.

Ta en titt!



En Fant er spesialister innen barnesko, derfor har jeg hentet viktig informasjon om barnefoten og barnesko fra siden deres:

Børnefødder

En fod består af 26 knogler, og hos børn består knoglerne næsten udelukkende af brusk. Derfor får barnet som regel ikke ondthvis skoen er for lille og trykker på foden. I stedet former foden sig efter skoen. Derfor skal man være omhyggelig med at kontrollere at skoen har den rette pasform, således fødderne ikke tager skade.
feet
Når man vælger sko til sine børn er det også vigtigt at man sikrer sig at der er god plads til at tæerne kan bevæge sig. Tåkappen ( den forhøjede forreste del af snuden ) skal helst være høj og bred så barnet har mulighed for ganske naturligt at bevæge tæerne. Det er desuden ligeså vigtigt, at strømperne har den rette størrelse da princippet her faktisk er det samme.
Mange børn har desuden hypermobile led i foden. Her er det vigtigt at man vælger en sko som er smal i hælen ( uden at klemme ) og derudover giver god støtte op omkring anklen. Det er også vigtigt at man vælger sko, som kan indstilles over vristen enten ved hjælp af velcrolukning eller snørre. Til de mindste er det en fordel at vælge en snørresko idet det giver den bedste mulighed for korrekt støtte.
HUSK at fødderne er kroppens fundament. Og hvis fundamentet ikke er i orden går det ud over resten af kroppen. Det kan give varige skader.


I tillegg til sko har vi også fått tøfler fra En Fant!




Tøflene har vi i rosa, lys blå og mørk brun og koster 169,-
Skoene har vi i rosa, lys brun og svart til 439,- og 479,-



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar