Etiketter

onsdag 29. august 2012

Verpesyk vol. ll

Hei hei bloggleser!
 
Her er del to av de elskverdige barneproduktene fra Lille Lam. Gårsdagens innlegg var om selve klærne, dagens innlegg blir om tilbehøret.
 Søte og varme votter til de små. Finnes i fargene som er på bildet. Kommer i størrelse 62, 68 og 80. Str 62 har ikke tommel i votten. Kr. 249,-.
 Sokker/tøfler i samme gode merinoull som Lille Lam bruker i alle sine produkter. Kommer i størrelse 62, 68 og 80.  Kr. 279,- pr par. 
De to bildene over er samme modell, men har annerledes mønster. Bildet øverst er guttemodellen, mens det under er jentemodellen på grunn av mønsteret. Modellen er strikket litt lengre bak som går jevnt med klaffene over ørene. Den er også litt tynnere i strikken. Finnes i størrelsen 40-42, 44-46 og 48-50 og kommer i de to fargene som er på bildene. Kr. 299,-.
 Disse luene har vi hatt inne tidligere og har blitt røsket av hyllene med en gang! De er grovere i strikken enn de andre luene og har den søte dusken. Kommer i fargene på bildene: beige, lyseblå og kremhvit. Kr. 249,-.
 Dette er uten tvil(!) de beste, mykeste og fineste babyteppene jeg vet om. De er også selvsagt i merinoull noe som gjør at de ikke klør og passer dermed til sensitiv babyhud. En annen fordel er at de kan vaskes på 40 grader i maskinen. Teppene er som klærne, gjennomført til fingerspissene med lekkert mønster i strikkingen. Kr. 599,-. Man får det man betaler for! Kommer i fargene: lyserosa, kremhvit, beige og lyseblå.
 
Velkommen :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar