Etiketter

tirsdag 28. august 2012

Verpesyk vol. l

Hei bloggleser!
Ja, som tittel på innlegget sier er det lett å bli verpesyk når man får inn nyheter fra Lille Lam. Barneklærne de lager er så gjennomførte og detaljrike. At klærne består av 100% merinoull gjør de kvalitetssterke - i tillegg til at de kan vaskes på 40 grader.
 Nydelig lyserosa kjole med kremfargede striper rundt kragen, ermene og kanten av kjolen. Den har en liten detalj som ikke syns godt på bildet, en åpning i nakken. Supersøt! Jeg stod og trippet da jeg åpnet den :) Kr. 499,-.
Nydelig kjole i høstens nye og flotte farge. Kjolen har en annerledes krage en kjolen ovenfor og er litt tykkere strikket. Jeg syns den er helt fantastisk skjønn, kjolen har et utrolig fint mønster i strikken :) Kr. 549,-.
 Buksedress i lyseblå (fargen kommer ikke så godt frem på bildet). God passform til barnet. Kr. 499,-.
Deilig heldress i kremfarge. Den holder barnet ditt god og varm gjennom vinteren. KOmmer også i fargene på bildet under.
 Rødrosa (ny farge!), beige og brun. Kr. 599,-.
 Cardigan i god strikk. Fin over buksedressen ovenfor for eksempel. Fargen på jakken over er beige (fargen kommer ikke så godt frem på bildet) med kremfargede striper rundt ermene og kanten nederst. Jakken kommer også i fargen på bildet under.
 Lyseblå med beige kanter rundt ermene og nederst på jakken. Kr. 499,-.
 Cardigan i tynn strikk, kremfarget med beige detaljer. Kr. 499,-.
 
Vi har ikke uendelig lager på disse produktene, så løp og kjøp. Det er fine gaver også :)
VELKOMMEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar