Etiketter

tirsdag 20. mars 2012

Vanilla Fly/Tokyo Milk

Kjære bloggleser!
Vi har fått påfyll av et av de beste merkene innen lys og kremprodukter. Ikke bare er produktene deres utrolig gode, men innpakningen er så fin! Det gjør at varene fra Vanilla Fly virkelig flyr ut av butikken - både som gaver og at kundene liker å unne seg noe bra OG fint.
Disse fine lysene kommer i den søte boksen og alle har hver sin magiske duft! Kr 129,-.
Leppepomadene fra Vanilla Fly er gode å smøre ut og er i en søt krukke. Denne krukken kommer i disse søte små boksene med hvert sitt sitat rett under lokket (klikker du på bildet, så ser du nok teksten bedre). Kr. 119,- pr stk.
Håndkremene er helt utrolig gode. De kommer i disse fine boksene som også har fint mønster inni. Boksen med Geishaen på er undertegnedes favoritt. Kr. 159,-.
Velkommen til oss!

2 kommentarer:

  1. Hei. Har butikken som ligger på Lambertseter Toyko Milk? Er på desperat jakt etter disse produktene. Har lett overalt. Eller må jeg komme til en av de andre butikkene deres? Bare MÅ ha French kiss håndkrem og parfyme:)
    Cathrine

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Cathrine,
      Nei, det har de ikke. Det er butikken vår på Grønland og Sagene som har Tokyo Milk. Vi er utsolgt for French Kiss på Sagene, men har den fortsatt på Grønland. Løp og kjøp - den er alles favoritt og går fort!

      Ha en flott dag!
      - Charlotte

      Slett