Etiketter

torsdag 22. mars 2012

Gavetips - også til han!

Kjære bloggleser!
Vi har akkurat fått inn varer fra Brunt Hus. De har spesielle og kule ting, ikke så romantisk stil som mange av de andre varene våre har. Det gjør at de passer bra til menn like mye som til damer.
Krusene fra ISAK-serien er selvsagt tilbake i butikk. De fløy ut forrige gang vi hadde de inne; veldig gøy :) Finn det kruset som passer deg og partneren din best! Kr. 110,- pr krus.
Samtidig har Brunt Hus også fått inn disse bøkene og Matspillet. Studentkokeboken(kr. 75,-) inneholder logisk nok matoppskrifter, men også drinkoppskrifter og sitat fra flere kjente folk om mat og litt forskjellig annet. Matspillet(kr. 175,-) består av store kort med seks kategorier med spørsmål som gjør deg til en BesserWisser hva angår mat. Absolutt gaven til han/hun som elsker å lage mat!
Listeblokken(kr. 125,-) inneholder forskjellige lister som beskriver deg som menneske - alt fra det verste du har spist til beste opplevelser til ting du angrer på/er glad over å ha opplevs og så videre... Den ene siden er allerede fyllt ut som en eksepelside, mens den andre siden er tom (innen samme kategori) for deg å fylle ut selv.
Kjempemorsom gave!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar