Etiketter

onsdag 28. september 2011

Pass på så du ikke fryser i vinter!

Kjære bloggleser!


Enhver som opplevde vinteren 2010/2011 i Norge - og som ikke har fortrengt den - husker hvor bitende kaldt det var! Vi har fått inn masse fint man kan polstre seg med for å holde kulden på lengst mulig avstand fra kroppen. For ja, det er viktig å føle seg fin selvom man har lag på lag med klær.


Kjempesøte luer med dusk som sitter godt på hodet. Finnes i de tre fargene som er på bildet (lillafargen er mye friskere i virkeligheten enn på bildet). Inneholder 50% ull, 30% akryl og 20% nylon. Kr. 219,-.

Helt skjønne tøfler. Perfekte venninnegaver og ikke minst julegaver(for de som har begynt å tenke i de baner). De har en myk såle som også varmer og søte strikkede roser med perler for syns skyld! Oh, I love details! Inneholder 20% mohair, 30% nylon og 50% akryl. Kommer i størrelse S(35/36), M(37/38) og L(39/40). Kr. 299,-.



Disse sokkene er faktisk strikket med masse kjærlighet av bestemora til ei av jentene her hos Detaljer. Skal det være, så skal det være! :) Kommer i små og store størrelser.



Cream har kommet med sokker og disse er fine å ha i støvler på gråværsdager. Eller om du er en av de vågale motejentene som har sokker i pumps og andre sko er disse et godt alternativ. De går over kneet og er fine å ha utenpå strømpebukser til skjørt og shorts.

Kr. 269,- pr par.


Velkommen skal du være :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar