Etiketter

søndag 3. juni 2012

Papirlanterner

Kjære bloggleseren!
Vi har tatt inn vakre papirlanterner og -lykter fra Tindra by Absolut & Co Ltd.
Var veldig vanskelig å få til fint bilde av papirlyktene, så jeg tok bildet av pakningen. Lyktene har hjerter hullet igjennom og er laget av papir som ikke tar fyr! Vil man overraske kjæresten sin, så kan man skrive søte ord/dikt på lykten
Vi har også tatt inn papirlanterner som man sender til himmels. Vi har tatt inn modellen "Globe".  
 Det er fint å sende opp slike papirlanterner når det er noe man ønsker å markere, for eksempel bryllup, bursdag, jul, nyttårsaften, Valentine's Day, begravelser eller andre hendelser som betyr noe for deg. Skal man markere noe romantisk er det hyggelig å skrive begge navnene på paret på lanternen før man sender den til himmels. :)
Fakta: Slike lanterner har blitt brukt i Asia i hundrevis av år. Da med hensikt å varsle om fare, men nå brukes de til å feire ulike høytider/hendelser.
Papirlanterne fra Tindra, kr. 89,-.
Vi sees og god søndag:)

1 kommentar:

  1. Men slike lykter er ikke lovlige å sende opp i norge da? Jeg har spurt brannvesnet og fått mail om at dette ikke er lovlig der folk tenker det er brann og da oppstår det misforståelser og unødvendig styr. Det er utifra det jeg vet og har fått informasjon, men skulle gjerne gjerne kjøpt slik selv og overrasket min kjære! :-)

    SvarSlett