Etiketter

onsdag 7. desember 2011

Stjerner

Kjære bloggleser


Jeg vet ikke hva det er med stjerner, men jeg er helt betatt av dem. Stjerner passer på og til alt; skjerf, bluser og her - julekuler, servietter og pynt.

Er ikke dette for eksempel en fin gave? Å pynte hjemme med julene og ha serviettene til middagen er også passende. Julekuler fra Miljøgården, kr. 39,- pr stk og matchende servietter fra BROSTE kr 45,- pr pakke.
Julestjernen kan man ha på døren eller i vinduet. Kr. 149,- fra Miljøgården. Det følger ikke med bånd, så jeg fant et som passer:

Nydelig bånd med stjerner man kan bruke til alt, for eksempel å henge opp stjernen på forrige bilde, men det er også fint å bruke som pakkebånd. Mye mer personlig. Kr. 30,- pr meter.

Denne julestjernen er håndlagd fra Papaya. Den er sort og er malt med sølvmønster, kr. 269,-. Den kommer også i mindre størrelse. Papaya er et relativt nytt merke hos oss som også lager de nydeligste skinnpungene og -veskene. Alt de lager er håndlagd, noe som vises i kvaliteten på produktene.

Vi har også disse julestjernene fra BROSTE og Watt&Veke. Den røde kommer også i hvit, og er litt mindre enn den andre i sølv. Sølvstjernen kommer også i sort med broderier. Kr. 129,- for den røde(samme pris for den hvite), kr. 139,- for den i sølv og 179,- for den sorte med broderier.

NB: Ingen av stjernene kommer med ledning, men vi selger det utenom. Det er en 5 meter klar ledning med bryter, kr. 129,-.

Velkommen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar