Etiketter

tirsdag 26. april 2011

Go'bit

God solrik dag, kjære bloggleser.

Vi håper du har hatt en nydelig påske og fått ny energi til ny uke.

Red Velvet Valentine's Cupcake er en muffins man kan gi til en man vil gi en ekstra oppmerksomhet. Legg til litt blåbær og du får en perfekt 17.mai versjon!

Dette er bilde av forsiden av et av de mange kortene vi har med oppskriften på baksiden (kr. 40,-).


Muffins 18 stk

225 g sammalt hvetemel
1 ts natron
2 generøse ss kakaopulver
en klype salt
225 g usaltet smør (romtemperert)
225 g sukker
2 egg
1 ts vaniljeekstrakt
225 ml kjernemelk
1 ts rød konditorfarge


Marshmallow frosting

250 g sukker
1 ss vann
4 eggehviter
en klype salt


Pynt

røde marsipanhjerter


Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader.

Bland mel, natron, kakaopulver og salt i en mikserbolle. Miks smør og sukker i en annen bolle til det blir lett og luftig. Tilsett et og et egg i smørblandingen, miks godt mellom hvert egg. Tilsett vaniljeekstrakt. Sikt melblandingen vekselsvis med kjernemelken i smørblandingen med vispen på lav styrke. Når røren er blandet godt, ha i rød konditorfarge til røren og fargen blir jevn (mengden konditorfarge kan variere fra merke til merke). Ha røren i muffinsformene, fyll de 2/3 fulle. Stek de på midterste hylle i 20 minutter. Bruk en bakepinne for å sjekke at de er gjennomstekte. La de hvile på bakebrettet i fem minutter for så å ha de på en rist til de er avkjølte.

For å lage glasuren har man alle ingrediensene i en bolle som tåler varme. Sett bollen over en kjele med småkokende vann (NB! Husk å ha en glippe mellom kjelen og bollen). Rør helt til sukkeret har smeltet og til blandingen begynner å skumme. Fortsett røringen til blandingen når 60 grader, det er veldig viktig(bruk sukkertermometer). Hell blandingen straks over i en bolle og visp i ca tre minutter til glasuren er stiv og skinnende. Ha en skje glasur over muffinsene og bruk baksiden av en skje til å lage toppen som står opp. Pynt med marsipanhjertene.

NYT og velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar